BURSA / OSMANGAZİ - Nazife-Hüseyin Meriç İlkokulu

2/A SINIFININ "DİLİMİZİN ZENGİNLİĞİ" PROJESİ ÇALIŞMALARI

4/A SINIFININ ÇALIŞMALARI

Haz

eTwining OUT OF SCHOOL projesi kapsamında 3/A ve 1/A sınıflı öğrencilerinin sertifikaları törenle verildi.

Haz

Bir Yunan oyunu olan ENA LEPTO KREMİDİ oyununu 1/A sınıfı başarılı bir şekilde öğrendi.

Haz

eTwinning kapsamında şehrimizdeki müzelerden Atatürk Evi Müzesi ve Karagöz- Hacivat Müzesi'ne gezi düzenledik.

Haz

eTwinning Out Of School projesi dahilinde Berna TUTAR'ın posteri 1.seçilmiştir.

Haz

OUT OF SCHOOL PROJEMİZ DAHİLİNDE ATATÜRK MÜZESİ VE KARAGÖZ MÜZESİ GEZİSİNİ YAPTIK.

Çevremizdeki ağaçlar etkinliğimiz

Haz

OUT OF SCHOOL PROJEMİZDE ÇEVREMİZDE BULANAN AĞAÇLARLA ALAKALI SESLİ KİTAP OLUŞTURDUK

Out Of School projemizde yer alan öğrecilerimiz projede yer alan ortak öğrencilerle birlikte çevresindeki ağaçları tanıtan sesli e kitap oluşturdular.

OUT OF SCHOOL PROJESİ TOHUM TOPU ETKİNLİĞİ

Out of Shool eTwinning Projesi etkinliklerimizden olan tohum topu etkinliğimizi gerçekleştirdik.