BURSA / OSMANGAZİ - Nazife-Hüseyin Meriç İlkokulu

Etiket Sonuçları: Out Of School

Haz

eTwining OUT OF SCHOOL projesi kapsamında 3/A ve 1/A sınıflı öğrencilerinin sertifikaları törenle verildi.

Haz

eTwinning Out Of School projesi dahilinde Berna TUTAR'ın posteri 1.seçilmiştir.

Haz

OUT OF SCHOOL PROJEMİZ DAHİLİNDE ATATÜRK MÜZESİ VE KARAGÖZ MÜZESİ GEZİSİNİ YAPTIK.

Çevremizdeki ağaçlar etkinliğimiz

Haz

OUT OF SCHOOL PROJEMİZDE ÇEVREMİZDE BULANAN AĞAÇLARLA ALAKALI SESLİ KİTAP OLUŞTURDUK

Out Of School projemizde yer alan öğrecilerimiz projede yer alan ortak öğrencilerle birlikte çevresindeki ağaçları tanıtan sesli e kitap oluşturdular.

OUT OF SCHOOL PROJESİ TOHUM TOPU ETKİNLİĞİ

Out of Shool eTwinning Projesi etkinliklerimizden olan tohum topu etkinliğimizi gerçekleştirdik.

OUT OF SCHOOL PROJESİ ÖĞRENCİ TANIŞMA WEBİNARI

Out Of Scholl projesinde yer alan öğrencilerimiz birbirleriyle tanıştı.

Haz

Öğrencilerimiz bitmoji web2 aracını kullanarak kendilerininin avatarlarını oluşturdular. Oluşturdukları avatarı Chatterpix web2 aracını kullarak konuşturdular ve kendilerini tanıttılar.

Haz

OUT OF SCHOOL 3/A ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLADIĞI POSTERLERDEN 1.SEÇTİK.

Haz

Out Of School projemizde yer alan öğrencilerimiz Canva web2 aracını kullanarak proje afişi tasarladılar.

Haz

Out Of School eTwinning projemizin öğretmen tanışma webinarı yapıldı.